Despre noi

Dragi prieteni,

Singura modalitate de a învăța cu adevărat să apreciezi vinul este de a îl bea.
Fie că ești un novice în căutarea elementelor de bază, un entuziast care vizitează podgorii, sau între, nu există modalitate mai bună de a învăța despre vin.

Consideră wineaffair.ro un partener care împărtășește pasiunea pentru vin și încearcă să creeze povestea cu vinul tău.

WineAffair este o combinație de două forțe: Monica Cretu, care a acumulat cunoștințele de baza si a dezvoltat pasiunea pentru vin prin natura profesiei sale, coordonand restaurantele frantuzesti de fine-dining La Bastille (1999-2007) și Heritage (2007-2009), și Utz Kienle, un om de afaceri german, care a petrecut o buna parte a vieții sale în Italia și s-a indragostit de podgoriile de acolo, devenind susținătorul acestora pe piata din Germania.

Astfel ne-am decis să pășim amândoi în lumea vinului și conducem compania împreună. Misiunea noastra este de a oferi iubitorilor de vin o selecție realizată de noi, folosindu-ne de sursele și contactele cu cele mai bune podgorii întâlnite în întreaga lume – unele bine cunoscute sau mici artizani ai vinului, familii mai puțin cunoscute la nivel comercial, dar cu multa grijă pentru produsul lor bahic.

Acordând toată atenția vinurilor noastre, le păstrăm în condiții perfecte în pivnița-depozit pentru a conserva pe deplin calitatea lui.

Vom continua călătoria noastră în jurul podgoriilor lumii și vom aduce mereu ceva nou din experiența noastră, lucrurile care ne plac și pe care le apreciem, într-o gamă variind de la mici vinuri necunoscute dar frumoase, până la recolte vechi și larg apreciate.

Este momentul perfect pentru a descoperi vinul, deoarece există atât de multe feluri de vinuri gustoase, la prețuri rezonabile, disponibile din întreaga lume.

În afara vinurilor regăsite în selecția noastră, am fi încântați să aducem vinul din gama calitate/preț potrivită preferinței tale. Doar întreabă-ne!
(despre vinul tau)

Călătorie plăcută în lumea vinului!