Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. WineAffair va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data receptiei produselor in buna stare, in contul mentionat de catre client. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, desigilari, ambalaje deteriorate, rupturi, zgarieturi, etc.

Produsele/ accesoriile ce sunt comercializate prin acest site au termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator.

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

In cazul lipsei conformitatii produsului, se poate returna dupa notificarea scrisa catre WineAffair. In aceasta situatie, clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie.

Produsele primite trebuie verificate in prezenta transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda. In acest caz, clientul este rugat sa reclame aceste daune la adresa de e-mail : sales@wineaffair.ro. Noi vom retrimite produsele sau vom returna contravaloarea (daca plata a fost facuta in avans).

In eventualitatea in care produsele achizitionate prezinta vicii de fabricatie, asteptam o notificare in scris catre WineAffair in termen de 48 de ore de la primirea produsului, iar produsul defect neconsumat va fi inlocuit cu un produs conform. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia, la alegerea clientului.

Specificatiile oferite pe site pentru fiecare produs sunt cele oferite de producator. Prin expunerea caracteristicilor si a recomandarilor incercam sa oferim suficienta informatie care sa ajute cumparatorul sa aleaga un produs pe gustul sau.

Conform traditiei, toate sticlele de sapte ani sau mai vechi sunt comercializate pe riscul cumparatorului