Termeni si conditii

Accesarea site-ului si lansarea unei comenzi reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Site-ul www.wineaffair.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani.

General

Prin site intelegem continutul de informatii comunicat prin adresa de web www.wineaffair.ro .
Acest site este proprietatea S.C. THE WINEDEALER S.R.L. (numita in continuare WineAffair) care il detine si il administreaza:
S.C. THE WINEDEALER S.R.L.
Punct de lucru: Bd. Timisoara nr. 56, sector 6, Bucuresti 061333
Reg. Com.: J40/20976/2008
CUI: RO24876513
IBAN LEI: RO90 RZBR 0000 0600 1151 7911
Banca: RAIFFEISEN BANK – SUCURSALA DOROBANTI

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si includ TVA (24%). Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu interesele companiei noastre. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut in scopuri comerciale numai cu acordul prealabil al companiei noastre.

Datorita volumului mare de informatii oferite de catre producatori, Wine Affair nu raspunde pentru eventuale erori in prezentarea si disponibilitatea produselor si isi rezerva dreptul de a le modifica  atunci cand este necesar, fara o notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a actualiza Termenii si Conditiile de Utilizare oricand este necesar. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe siteVa invitam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de fiecare data cand comandati.

Termen de valabilitate vouchere

Daca nu se specifica altfel, voucher-ele WineAffair au valabilitate doua saptamani de la emitere. Alte tipuri de bonusuri pot avea valabilitate diferita. Voucher-ele nu pot fi schimbate in numerar, ci pot fi folosite pentru achizitii doar pe site-ul www.WineAffair.ro. De asemenea, voucher-ele nu sunt transferabile.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului www.wineaffair.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea WineAffair si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul WineAffair a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Comentarii si feedback

Daca aveti o parere, am fi incantati sa o impartasiti cu noi, ceea ce ne va ajuta sa fim mai aproape de gusturile dumneavoastra. Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot trimite e-mailuri, transmite sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. WineAffair are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Politica de confidentialitate

WineAffair  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul sau informatic. Informatiile furnizate catre WineAffair sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Garantam ca nu incurajam spam-ul, nu furnizam unor terti si nu facem publice datele membrilor fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga sau sa ceara stergerea din baza de date adresa de e-mail furnizata, la cerere.